Τι είναι το Vellum Certificate In Computer Aided Design (CAD 2D);

Η σχεδίαση, ήταν πάντα και είναι αναπόσπαστο μέρος της εργασίας του μηχανικού. Στην εποχή μας η σχεδίαση αρχιτεκτονικών και μηχανολογικών σχεδίων γίνεται μέσω του υπολογιστή με εξειδικευμένα εργαλεία λογισμικού που κατηγοριοποιούνται ως CAD (Computer Aided Design).

Το Vellum Certificate in Computer Aided Design (CAD 2D) πιστοποιεί τη γνώση του υποψηφίου στην σχεδίαση αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδίου σε δύο διαστάσεις, την μετατροπή του και την γρήγορη διόρθωση του.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Το Certificate in Computer Aided Design (CAD 2D) είναι σχεδιασμένο και προορίζεται για χρήστες που δεν γνωρίζουν AutoCAD και χρειάζονται τις βασικές γνώσεις σχεδίασης για τη δημιουργία αρχιτεκτονικού και μηχανολογικού σχεδίου. Είναι κατάλληλο για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές που θέλουν να δημιουργήσουν ακριβή και επαγγελματικά σχέδια σε δύο διαστάσεις.

Πληροφορίες για τις εξετάσεις

Το Vellum Certificate in Computer Aided Design (CAD 2D) αξιολογεί την ικανότητα ενός υποψηφίου να δημιουργεί, να μετατρέπει, να διορθώνει και να παρουσιάζει μηχανολογικά και αρχιτεκτονικά σχέδια σε δύο διαστάσεις.

Οι ενότητα που εξετάζεται στο Πιστοποιητικό CAD Δισδιάστατη Σχεδίαση (2D) είναι:

  • CAD Δισδιάστατη Σχεδίαση (CAD 2D)

Η αξιολόγηση του πιστοποιητικού CAD Δισδιάστατη Σχεδίαση (2D) που αφορά στην επίλυση 20 ερωτήσεων ανοιχτού τύπου και ερωτήσεις σεναριακές, είναι σχεδιασμένη ώστε να ολοκληρωθεί σε 2 ώρες κάτω από επιβλεπόμενες συνθήκες.

Ρομποτική για παιδιά 4-16

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 ΑΣΕΠ:

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

COMPUTER STUDIES

ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 2 (ΕΝΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)

ΣΕΡΡΕΣ 62100

ΤΗΛ.: 23210-25530

email: cstudies.serres@gmail.com

URL: www.cstudies.edu.gr

 

 

 

ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

 

 

 

 

 

 

WEB DISIGN

ADOBE FLASH

PHP, MYSQL, CSS

DATABASES

AUTOCAD 2D

AUTOCAD 3D

GIS

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΑΣΤΙΚΗ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το