Τι είναι τα τμήματα βασικών δεξιοτήτων;

Είναι ειδικά τμήματα που δημιουργήθηκαν για άτομα που είτε δεν είχαν καμία σχέση μέχρι τώρα με τις νέες τεχνολογίες είτε ειχαν πολύ μικρή σχέση με αυτές. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και ομοιογενή. Τα μαθήματα γίνονται σε ώρες και μέρες που εξυπηρετούν τους εκπαιδευόμενους.

Τι διδάσκεται στα τμήματα αυτά;

  • Διαχείριση αρχείων: Οι υποψήφιοι μαθαίνουν τι είναι τα αρχεία και οι φάκελοι, πως να τα δημιουργούν και να τα αποθηκεύουν. Μαθαίνουν να μπορούν να αλλάζουν τις βασικές ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος και γενικά τη σωστή χρήση αυτού.
  • Διαδίκτυο: Οι υποψήφιοι γνωρίζουν τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας του διαδικτύου, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης, και βασικές εφαρμογές όπως είναι πχ το taxis. Επίσης διδάσκονται τον τρόπο λειτουργίας των eshop καθώς και τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι ηλεκτρονικές αγορές.
  • Ηλεκτρονική Αλληλογραφία - email: Οι υποψήφιοι δημιουργούν διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα email τους.
  • Κοινωνικά Δίκτυα (πχ facebook, twitter, instagram κτλ): Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τι ακριβώς είναι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωση καθώς και τον τρόπο λειτουργίας τους και τους κινδύνους που αυτές κρύβουν.

Ρομποτικη για παιδια 6-16

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 ΑΣΕΠ:

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

COMPUTER STUDIES

ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 2 (ΕΝΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)

ΣΕΡΡΕΣ 62100

ΤΗΛ.: 23210-25530

email: cstudies.serres@gmail.com

URL: www.cstudies.edu.gr

 

 

 

ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

 

 

 

 

 

 

WEB DISIGN

ADOBE FLASH

PHP, MYSQL, CSS

DATABASES

AUTOCAD 2D

AUTOCAD 3D

GIS

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΑΣΤΙΚΗ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το