Τι είναι το Προχωρημένο Επίπεδο (Proficiency) ;

Είναι ένα πιστοποιητικό προχωρημένων γνώσεων στη χρήση των υπολογιστών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως ακριβώς και στο standard πιστοποιητικό για την απόδειξη γνώσεων χειρισμού ηλεκτρονικού Υπολογιστή (πχ. σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ). Επίσης μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον προσόν για την εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, αφού πλέον η συνεχής χρήση υπολογιστών είναι πραγματικότητα.  To πιστοποιητικό βασικού επιπέδου περιλαμβάνει τις παρακάτω 5 ενότητες:


 1. Επεξεργασία Κειμένου (MicrosoftWord)
 2. Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel)
 3. Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer & Outlook Express)
 4. Βάσεις Δεδομένων (Microsoft Access)
 5. Παρουσιάσεις (MicrosoftPowerPoint)

Από αυτές τις 6 ενότητες απαραίτητες για τον ΑΣΕΠ είναι οι παρακάτω τρείς:

 1. Επεξεργασία Κειμένου (MicrosoftWord)
 2. Υπολογιστικά Φύλλα (Microsoft Excel)
 3. Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet Explorer & Outlook Express)

Όλοι οι Φορείς με τους οποίους συνεργάζονται τα Computer Studies είναι αναγνωρισμένοι τόσο από τον ΑΣΕΠ όσο και από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Για να δείτε όλους τους αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης πληροφορικής και των αντίστοιχων πιστοποιητικών τους μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ

 

Πως μπορεί να ωφεληθεί κάποιος να ωφεληθεί από το πιστοποιητικό;

Εάν είστε μαθητής φοιτητής ή εργαζόμενος, μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη χρήση του υπολογιστή και να αποκτήσετε αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Εαν είστε άνεργος μπορεί να αποτελέσει ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων στην εύρεση εργασίας.

 

Τρόπος διδασκαλίας ενοτήτων:

Η διδασκαλία των ενοτήτων γίνετε από πλήρως καταρτισμένο καθηγητή πληροφορικής, σε ολιγομελή και ομογενή τμήματα. Ο χρόνος που απαιτείται για την διδασκαλία και εξέταση των ενοτήτων ποικίλλει ανάλογα με τις γνώσεις που έχει ήδη κάποιος εκπαιδευόμενος.

Στο κέντρο Computer Studies οι εξετάσεις διενεργούνται κάθε 15 μέρες οπότε ο χρόνος απόκτησης του πιστοποιητικού είναι ιδιαίτερα σύντομος.

 

Πληροφορίες για εξετάσεις:

Η εξέταση γίνεται με τη χρήση του υπολογιστή. Ο υποψήφιος πρέπει να ολοκληρώσει μια σειρά ασκήσεων στον υπολογιστή σε συγκεκριμένο χρόνο. Επειδή ο υπολογιστής ελέγχει τις απαντήσεις του υποψηφίου άμεσα, τα αποτελέσματα δίνονται στο τέλος της εξέτασης.

Οι εξετάσεις διεξάγονται σε σύντομα χρονικά διαστήματα ώστε και σε περίπτωση αποτυχίας να μπορεί ο υποψήφιος να προσπαθήσει ξανά,  χωρίς να χρειάζεται να περιμένει μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

Επιδότηση Πιστοποίησης

Τα Computer Studeis σας επιδοτούν για την απόκτηση των τριών βασικών ενοτήτων (Word, Excel, Internet) στο επίπεδο Proficiency, χαρίζοντας σας τα δίδακτρα. Αν λοιπών ανείκεται σε μια από τις παρακάτω ομάδες:

 • Άνεργοι
 • Φοιτητές
 • Δημόσιοι Υπάλληλοι

μπορείται να έρθεται στο κέντρο μας και να διδαχθείτε όλη την απαραίτητη ύλη για την πιστοποίηση χωρίς να χρεωθείται καθόλου τα δίδακτρα.

Τα δίδακτρα των μαθημάτων είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Τα μαθήματα γίνονται από καθηγητή και ΌΧΙ μέσω προγράμματος κατάρτησης.

Οι εξετάσεις διενεργούνται στις εγκαταστάσεις των Κέντρων μας.

Υπάρχει δυνατότητα απεριόριστης πρακτικής εξάσκησης χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 

Το μόνο κόστος που επιβαρύνεται ο δικαιούχος είναι το κόστος των εξέταστρων. Αν κάποιος επθυμεί μπορεί να συνεχίσει τα μαθήματα και για τις άλλς τρείς ενότητες του πιστοποιητικού και πάλι χωρίς δίδακτρα.

Το συνολικό κόστος των (δίδακτρα και εξέταστρα) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΊΝΑΙ 235€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε και το κόστος του πιστοποιητικού) .

Το επιπλέον κόστος των (δίδακτρα και εξέταστρα) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΊΝΑΙ €120 (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε και το κόστος του πιστοποιητικού) .

 *Οι ενότητες είναι (Παρουσιάσεις - PowerPoint και Βάσεις Δεδομένων - Access)

 

Συνεργαζόμενοι φορείς πιστοποίησης:


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 ΑΣΕΠ:

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

COMPUTER STUDIES

ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 2 (ΕΝΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)

ΣΕΡΡΕΣ 62100

ΤΗΛ.: 23210-25530

email: cstudies.serres@gmail.com

URL: www.cstudies.edu.gr

 

 

 

ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 

 

 

 

 

 

 

WEB DISIGN

ADOBE FLASH

PHP, MYSQL, CSS

DATABASES

AUTOCAD 2D

AUTOCAD 3D

GIS

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΑΣΤΙΚΗ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το